maanantai 17. elokuuta 2015

Uuden edessä - onkohan minusta kirjoittajaksi?

Ajattelin kokeilla, olisiko tämä minun juttuni.

Löysin sattumalta, en edes muista enää millä hakusanalla hain ja missä yhteydessä, blogin jonka kahlasin läpi pikaisesti muutamassa päivässä. Blogi löytyy täältä: http://eronnut1973.blogspot.fi/
Siinä eronnut mies kirjoittamalla käy läpi eroaan ja sen mukanaan tuomia tunteita.

Eilen illalla menin sänkyyni eikä uni tullut heti. Mietin, pitäisikö minunkin yrittää kirjoittaa ajatuksia, joita päässäni pyörii. Olisinkohan sen tyyppinen? Mistä kirjoittaisin?

Eli nyt kokeilen. En rajaa blogiani mihinkään tiettyyn kategoriaan, mutta luultavasti tällä tavalla puran kaikkea sitä, mitä mielessäni nyt liikkuu kun olen ottanut askelen kohti uutta.
Sinkkuna. Yh-äitinä.

Ja kuten totean esittelytekstissäni, en ole mikään nettisurffaaja, mutta mieluusti lukisin muidenkin juttuja tai mielenkiintoisia artikkeleita, joita olette lukeneet. Eli vinkatkaa niistä minulle, jos ne jollakin tavalla liittyvät omiin teksteihini tai jos ajattelette että ne voisivat auttaa tässä tilanteessa, kun olen nyt.

Jatkan varmasti kirjoittelua illalla, tämä oli nyt tällainen kevyt aloitus.




2 kommenttia:

  1. Hei! Samaisen blogin kommenttikentän kautta päädyin sinun blogiisi. Luin vasta toistaiseksi ihan tämän ensimmäisen tekstin, ja laitan osoitteen muistiin viikonloppulukemiseksi. Mukavaa loppukesää ja syksyä sinulle!

    TiityKoo (tiitykoo.blogspot.com)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että löysit blogini ja tervetuloa lukemaan ajatuksiani!
    Mukavaa syksyn odousta!

    VastaaPoista